Rejser og udstyr i ordentlig kvalitet

 

Dit lokale dykkerbureau for dykkeroplevelser i hele verden

SCAN DIVE

SCANDIVANISK DYKKER BUREAU

Dykker oplevelser i Indonesien og Bali

Indonesien, verdens største skærgård med 10 til 15 procent af verdens koralrev og nogle af de mest idylliske øer og dermed rammerne for de nogle af fineste dykker og feriesteder.

 

Under vandet er der mange helt uspoleret områder med et meget rigt marineliv og  de mange fisk og dyr i havet virker næsten upåvirket af en dykkers tilstedeværelse.

 

Tæt ved øerne skaber den barske overflade, med strøm og hvirvler et helt andet liv i vandet, med store kolonier af koraller som næsten kan virke overvældende i deres antal, former og farver. Som dykker hensættes man næsten til en tid, hvor alt liv på jorden eksisterede i lavvandet: Disse lavvandsområder er en stor dykkeroplevelse.

 

Indonesien består af mere end 17.000 øer og er den største øgruppe i verden med mindst 80.000 km kyststrækning. De særlige forhold i denne zone er baggrunden for fiskebestanden er både mangfoldig og stor.

Omkring 4000 forskellige arter er fundet i de indonesiske farvande (over 25 % af jordens fiskearter). Til sammenligning findes ca. 400 arter i Caribien.

 

Hvirvelløse dyr formere hele hundreder af plasteret koralrev som har skabt stejle vægge og barrierer rev, rør fisk og søheste strejfer blandt chrynoids , gorgonias og bløde koraller. Store fisk kommer nu og da, og skaber i sig selv nogle fantastiske dykker seværdigheder: Store tun, stimer af barracudaer, Mantarays og hajer i massevis.

 

Det er også muligt at se flere arter af hvaler , fra bittesmå marsvin til den store kaskelothval.

 

 

 

 http://www.euro-divers.com/Images/Diving%20School/25/tarsius%20DSCF3666.JPGhttp://www.euro-divers.com/Images/Diving%20School/25/Sunset.jpghttp://www.euro-divers.com/Images/Diving%20School/25/Linow%20DSCF3074.JPG

Område    Steder   Liveaboard