Rejser og udstyr i ordentlig kvalitet

 

Dit lokale dykkerbureau for dykkeroplevelser i hele verden

SCAN DIVE

SCANDIVANISK DYKKER BUREAU

Du kan ikke dykke på vores ture og rejser hvis du ikke kan fremvise en gyldigt dykker certifikat.

 

Nogen dyk kræver flere certifikater end andre og de fleste dyk kræver at du har dykket løbende.

 

Så vi kan kun anbefale at du holder dig i gang og får de certifikater der kræves til de dyk du ønsker at opleve.

 

Uddannelse og eksamen skal ske på et professionelt center med professionelle instruktører.

 

Alle de dykkercentre i verden vi har rejser til, arbejder sammen med PADI og sikrer konstant at de har de rigtige uddannelser og instruktører til at ture, udstyr og dyk foregår forsvarligt og sikkert.

 

Nogen vælger at bruge deres rejse til at få et bestemt certifikat på det lokale dykkercenter. Vi anbefaler kraftigt at du har taget det/de grundlæggende certifikater (primært teorien) på dit modersmål og hjemmefra - evt. afsluttet med de sidste eksamens dyk i udlandet: 

Det er din egen, andres sikkerhed samt gode dykker oplevelser det handler om og vores erfaringer og tilbagemeldinger fra langt de fleste er, at hvis du vælger at bruge din rejse til at få de grundlæggende certifikater ”spilder” du dels din rejse på en skolebænk i stedet for at få nogle fantastiske dyk og mange steder mister du en del af forståelsen i teori delen på grund af sproget.

 

Igen: Uddannelse og eksamen skal ske på et professionelt center med professionelle instruktører og der er ikke noget naturligt i, at eet sted og én instruktør er den rigtige til alle certifikater.

 

Vi har ikke selv mulighed for at have faciliteter og de rigtige instruktører alle steder og har derfor indgået samarbejde med de lokale dykkercentre som dels er 5***** stjernet PADI centre og hver tager sig af et lokalt område—enten i Danmark, Sverige, Norge eller på en af vores dykker destinationer.

 

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os og gøre brug af det netværk af dygtige instruktører og dykkercentre som vi samarbejder med: Vi henviser kun til dem som vi dels kan tilbyde dig en ordentlig konkurrencedygtig pris hos og dels kun dem som har et godt omdømme.

 

Brug den mørke og kolde tid hjemme til teori og uddannelse og brug dine rejser og ture til oplevelser.