Rejser og udstyr i ordentlig kvalitet

 

Dit lokale dykkerbureau for dykkeroplevelser i hele verden

SCAN DIVE

SCANDIVANISK DYKKER BUREAU

Dykker oplevelser i Costa Rica

 

 

Område    Steder   Liveaboard    Video

Massive stimer af fisk , et fantastisk udvalg af marine liv og en ideel vandtemperatur hele året , har betydet, at dykke betingelser i Costa Rica er nær perfekt. En del af den Pacific Coast ved selve landet har ikke meget at tilbyde og der er en lav undersøisk sigtbarhed—men på områder som Playas del Coco, Playa Hermosa og Playa Ocotal, er dykning faktisk ret godt: Her får man lejlighed til at se kæmpe Manta og dykning er typisk i selskab med farvestrålende tropiske fisk og hajer.

Et af de bedste dykning områder på Pacific Coast er ud for Bahia Drake (Drake Bay), samt ved at besøge Isla del Caño og Isla del Coco (Cocos Island - se evt. vores liveaboard) udenfor bugten hvor dykning giver adgang til nogle spektakulære undervands seværdigheder. Disse to øer har en overflod af marine liv ud for deres kyst, hvor man kan støde på hajer, skildpadder og mange forskellige arter fisk. Isla del Caño siges at være det bedste sted at dykke i landet og hjemsted for18 arter af koraller , 3 arter af delfiner og 57 forskellige arter af krebsdyr, denne lille ø er det ultimative dykning sted i Costa Rica

På den
caribiske kyst Costa Rica, er dykning noget helt specielt - men desværre er dette område ikke er blevet korrekt udviklet og faciliteter til dykning her er bestemt ikke så gode, som de er på Pacific Coast. Vi anbefaler derfor kun dykning på Pacific Coast kystsiden af Costa Rica.

Landets eneste koralrev ud for kysten af Parque Nacional Cahuita blev alvorligt beskadiget ved et jordskælv i 1991, revet her er hjemsted for over 123 arter af fisk, 140 arter af bløddyr og 35 arter af koraller: Stedet er bestemt en del værd men det vil endnu tage mange år før det genvinder sin fulde storhed og rigdom.